Lördag


10 Mar

Tjena! 

Idag har det varit rätt chill. Pappa har fyllt år och han fick 2 ostindia tallrikar och en chokladkaka. Till middag åt vi biff Rydberg med ägg gula och cheesecake till efterrätt. Hembakad hehe. 

Jag har också sett lite på Netflix. Det blev Sex and the City 2, Hungergames Mockingjay och nån dålig zombiefilm. Betyg:
Sex and the city 2 - 4

Mockingjay -  4 (gillade inte riktigt slutet) 

Zombiefilmen - 3 (Det var inte så mycket dialog, men zombiesarna var välgjorda. 

Ikv blir det Mello för mig. Själv hejar jag på Benjamin Ingrosso då jag är ett stort fan av hans syrra Bianca. Det var u också typ den ända bra låten enligt mig, men man kan väl tycka olika. Det känns som om Mello börjar bli lite ute nu för tiden. Asså det är liksom ingen grej som jag känner att jag mst se längre och låtarna blir ju bara sämre och sämre. Vad hände med Schlagerfestivalen??  Visst, det var väl ksk lite tråkigt förr i tiden, men jag vill ha tbx mello 2008. D va goda tider. 

Vem hejar du på och kmr du att rösta? Låt mig veta på snap - @claratheunicone :)

Comments
* The email will not be published on the website.
This site was built using