Måndag - Stallet


12 Mar
12Mar

Idag har jag spenderat ca 90% av min dag i stallet med hästarna, så det mest intressanta var väl ridlektionen i slutet. 


Jag fick rida en liten c/d-ponny som hette Kovo och han e jävligt snabb. Det var svårt att hålla tbx hnm i galoppen och till på köpet så fick jag en snigel framför mig.  Kovo har jag bara ridit några få ggr förut, och han e duktig, men jag föredrar att inte hoppa på hnm igen. Någonsin. Tack. Han går vanligtvis inte på hopplektionerna, men min nya ridlärare skulle absolut sätta mig på hnm och inleda ett självmordsuppdrag. 


Vi började med uppvärmning och travade på fyrkanten (translation: det fyrkantiga spåret som är längs med kanterna i ridhuset) och på volterna (translation: Inte som en frivolt utan två stora cirklar). Senate red vi skänkelvikning (translation: hästen går typ i kors) och fattade galopp.  I slutet fick vi galoppera på fyrkanten och alla skapade självklart ett stort jävla trav led. Kul. 


Annars har jag mest bara jobbat idag, började 08:30 och kom hem 20:00. Jag säger bara d, folk som jobbar i stall förtjänar respekt, för d e jävligt jobbigt. Var praoar ni som praoar? Skriv i kommentarsfältet.

Tack för mig!

Comments
* The email will not be published on the website.
This site was built using